Menu juni

Menu 1

Soesje gevuld met Pasta di capperi en taleggo kaas (V)

Lasagne met witlof, bietjes en spinazie (V)

Taartje met aardbeien en roomijs van pure chocolade

 

Menu 2

Gerookte makreel met ei-aardappelsalade en crouton

Gebraden bavette met spitskool en rodewijn jus

Crème brûlée

 

Menu 3

Dungesneden rundvlees met citroenmayonaise en Parmezaanse kaas

Gegrilde zalm met saus antiboise en groene asperge

Panna cotta met gedroogde vijg

 

 

Drie gangen menu voor € 32,00.

De gerechten zijn onderling te wisselen.

V = Vegetarisch

 

Extra mogelijkheden 

Créme soep van artisjok  € 7,00 (ook als voorgerecht)

Klein kopje soep € 3,50

Huisgemaakte friet € 2,75

Drie soorten kaas met huisgemaakt appelstroop en notenbrood € 9,00

 

– > Een Saalig special diner arrangement: Ben’s super soep – hoofdgerecht – dessert. € 25,50 p.p.

(Ook inclusief kijkje in de wijnmakerij!)

Van toepassing op al onze menu’s zijn de voorwaarden zoals vermeld op onze website