Weingarten

Welkom!

Wij zijn Siem en Ada Loos, de trotse eigenaren van een klein stukje Frankrijk in de kop van Noord-Holland. Midden in het rustgevende landschap van Wognum, dichtbij Hoorn, heten wij u van harte welkom bij Bed & Breakfast en Wijngaard Saalhof.

De wijngaard hWij ontvangen u graag op Wijngaard Saalhofeeft 10.000 stokken. Hij zorgt ieder jaar voor smaakvolle wijnen en vormt de basis voor onze onderneming. Maar er is meer!

Ons gerestaureerde landhuis is ingericht als B&B. U kunt ook verblijven in één van de vakantiewoningen die midden in de wijngaard staan. Wij verzorgen rondleidingen. Wij leggen in de wijnmakerij graag uit hoe onze wijnen worden gemaakt en natuurlijk kunt u ze daarbij ook proeven. Een leuk idee voor een uitje of een arrangement met familie, vrienden of collega’s.

In oktober 2010 hebben wij restaurant Saalig geopend. Onze zoon Ben is  de eigenaar en chef-kok. Maak kennis met Ben en zijn liefde voor het vak.  Ook dochter Céline werkt mee aan de toekomst van Saalhof. Zij verzorgt  de arrangementen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wijngaard Saalhof is uitstekend geschikt voor bezoekers met een  beperking.Alles is gelijkvloers en er is een invalidentoilet. Parkeren kunt  u op ons eigen terrein. Op Wijngaard Saalhof is veel mogelijk, wij hopen u snel te kunnen begroeten.

Voor het laatste nieuws kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.

Wij bieden al onze menu’s aan met een kijkje in de wijnmakerij en als onderdeel van een arrangement.
Logo: Europees Landbouwfonds